Angajări la Poliţia Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4465 Vizualizări

Angajări la Poliţia Mureş

111Persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie, în perioada 3-7 octombrie, pe posturile scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

67 de posturi sunt pentru încadrare directă de agenți în structurile de ordine publică urban, ordine publică rural, conductori câini şi poliţie rutieră, iar alte două sunt pentru reîncadrarea ofițerilor și agenților de poliție, care au avut calitatea de poliţişti și pot fi reîncadrați, în conformitate cu prevederile articolului 9, alineatul 2, din Legea nr. 360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale. „Concursul va avea loc în  perioada 3 octombrie 2016 – 22 noiembrie 2016, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sau în alte locaţii ce vor fi stabilite ulterior, în funcţie de numărul candidaţilor înscrişi. Înscrierea candidaţilor se realizează personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, situat în municipiul Târgu-Mureş, strada Borsos Tamas nr. 16, judeţul Mureş, în perioada 3 – 7 octombrie 2016, în intervalul orar 8.30 – 16.00”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Detalii privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe pagina web a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE