Share

Home / Administratie / VIDEO: Péter Ferenc vrea proiecte

VIDEO: Péter Ferenc vrea proiecte

111
Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a anunţat joi, 29 septembrie, că a solicitat directorilor instituţiilor subordonate să analizeze oportunitatea întocmirii unor studii de fezabilitate în vederea întocmirii de proiecte pentru eficientizarea energetică a clădirilor.

„Am avut câteva discuţii cu cei care au clădiri ale instituţiilor care aparţin de Consiliul Judeţean şi aveam rugămintea către toţi cei care au în administrare aceste clădiri să încerce să facă, cât mai repede, studii de fezabilitate pentru că este o oportunitate să putem să renovăm exteriorul acestor clădiri. Bineînţeles că pe lângă exterior este vorba şi de posibilitatea renovării acoperişurilor şi chiar de schimbare a geamurilor şi a uşilor. Există oportunitatea ca prin bani europeni să rezolvăm aceste probleme. Am speranţa că directorii acestor instituţii şi administratorii acestor clădiri vor lua în serios această posibilitate şi se vor grăbi cu aceste proiecte, pentru a le putea depune cum va apărea această oportunitate”, a declarat Péter Ferenc, la finalul şedinţei Consiliului Judeţean Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comuna Batoș, în căutarea locului binemeritat pe harta turistică a județului

Valea Luțului, comuna Batoș în special, este renumită pentru pomicultura existentă aici, ”Mărul de Batoș” …

Share
Share