Home / Agricultura / Cursuri de formare, la Semtest-BVN

Cursuri de formare, la Semtest-BVN

Distribuie

111Organizaţia Naţională de Însămânţări Artificiale – Semtest-BVN Mureş derulează, începând cu acest an, cursuri de formare profesională în însămânţări artificiale. „Începând din 2016, unitatea noastră a mai pus un plus de valoare la ceea ce a făcut până acum. Am reuşit să ne autorizăm ca şi furnizor autorizat de formare profesională, recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei. Asta înseamnă că începând din 2016, formatorii de la Semtest-BVN, şi nu sunt puţini, avem 16 specialişti, medici veterinari, ingineri, biologi, care sunt şi formatori pentru a pregăti alţi medici veterinari, ingineri, fermieri şi tehnicieni în însămânţare şi reproducţie”, a afirmat sâmbătă, 1 octombrie, la Parada Taurilor, ing. Valer Sician, directorul Semtest-BVN Mureş. „Unitatea Semtest pregăteşte lunar câte o serie de cursanţi. Nu e simplu să pregăteşti 15 medici, ingineri, fermieri, să-i specializezi şi când pleacă acasă să plece mai pregătiţi, mai informaţi”, a mai precizat ing. Valer Sician.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Servicii de cantină socială achiziționate de Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Distribuie Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, în calitate de autoritate contractantă, anunță operatorii economici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.