BC Sirius debutează pe teren propriu în Liga Națională Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

BC Sirius debutează pe teren propriu în Liga Națională

Nou promovată în Liga Națională de Baschet Feminin, BC Sirius debutează pe teren propriu într-un joc oficial sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 18.00, în compania formației Olimpia CSU Brașov, într-o partidă din cadrul etapei a II-a. Cele două echipe au avut starturi diferite în această ediție. Brașovencele au învins în runda inaugurală pe teren propriu cu 65-58 pe CSM Satu Mare, în timp ce mureșencele au suferit înfrângerea la cea mai mare diferență a etapei, 45-79 la Universitatea Cluj. Raportul de forțe este deocamdată greu de stabilit după o singură etapă. Echipa mureșeană a reușit în perioada de pregătire o victorie în dubla amicală susținută în fața clujencelor și de această dată au cedat la scor, în timp ce brașovencele au pierdut în cadrul primei ediții a Cupei Sirius de la Târgu-Mureș în fața echipei sătmărene, care reușea să câștige trofeul, iar acum au învins-o.

 

Prima confruntare, câștigată „pe cont propriu”

Tot la Cupa Sirius a avut loc și o primă întâlnire între BC Sirius și Olimpia CSU. Mureșencele au câștigat atunci jocul din grupa din care a mai făcut parte Phoenix Galați și s-a calificat în finala competiției. BC Sirius a reușit atunci o victorie la limită, scor 79-77, dar acel succes s-a datorat în special evoluției de excepție a lui Michelle Cherise Daniel, care aproape că a câștigat „pe cont propriu” partida. Aceasta a înscris nu mai puțin de 26 de puncte, dintre care 6 din aruncări din afara semicercului de 3 puncte, dar cea mai importantă contribuție și-a adus-o la finalurile reprizelor. Atât înaintea pauzei mari, cât și la finalul partidei a reușit să-și aducă echipa în avantaj cu câte un coș de la distanță reușit în ultima secundă, reușita de la finalul sfertului secund fiind de la jumătatea terenului. Partidele din turneele de pregătire nu pot fin însă comparate cu cele din cadrul sezonului. Mai mult, în jocul de debut niciuna dintre cele patru jucătoare americane nu a reușit o evoluție conform așteptărilor, iar singura aruncare de la distanță a reușit-o Andreea Beldian, și ea o nou venită în lotul pregătit de antrenorul Steff Zakarias.

Se anunță o partidă dificlă pentru echipa mureșeană, care va juca în etapa viitoare în deplasare la Politehnica Național Iași, cealaltă nou promovată în Liga Națională.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE