Cupa Pensionarului la tenis, ediția I Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 611 Vizualizări

Cupa Pensionarului la tenis, ediția I

Organizată cu ocazia Zilei Vârstnicilor, terenul de tenis de câmp IMATEX din incinta complexului Weekend din Târgu-Mureș a găzduit prima ediție a competiției Cupa Pensionarului. Ințiativa s-a bucurat de un succes din partea a câtorva zeci de iubitori ai tenisului de câmp trecuți demult de prima tinerețe. Beneficiind de o vreme prielnică și de sprijinul mai multor susținători ai Organizației Pensionarilor Social Democrați, practicanți sau nu ai tenisului de câmp, această primă ediție a fost o reușită deplină. Organizatorul competiției a fost Teodor Moldovan, cu sprijinul directorului de concurs Steff Zakarias, nimeni altul decât antrenorul echipei feminine de baschet BC Sirius, alături de Ioan Trifan, având printre invitați de onoare și susținători câteva nume importante: Vasile Gliga, Horea Soporan, Cristian Bratanovici, Dragoș Bardoși. Printre cei implicați s-au numărat mai mulți simpatizanți care nu se numără în rândul pensionarilor, dar au pus umărul la reușita competiției, în calitate de arbitri, sau organizatori: Iacob Morar, Vasile Mesaroș, Elena Moldovan, Daniel Bendriș, Nagy Istvan, Dana Fârțală, Mihaela Mărginean, Constantin Bogoșel, Ioan Fleacă, Felicia Maier, Cornelia Matei, Ioan Matei, Ionuț Moldovan, Adrian Goga, Emil Vlad, Gheorghe Rotar, Ioan Zagon, Sorin Pătru.

dsc_0120

Chiar fără mulți ași, „bunicii” au foat la înălțime la fileu

Întrecerile s-au desfășurat doar la proba de dublu, pe parcursul a două zile. Multe jocuri s-au ridicat la un nivel care a depășit așteptările din partea vârstnuicilor. După partidele preliminare, s-au alcătuit două grupe, în care s-a jucat după sistem turneu, urmând ca cele două echipe câștigătoare să-și dispute finala. Eliminate înaintea jocurilor pentru locurile pe podium au fost perechile Simon Ferenc-Eugen Cociș, Vasile Nemeș-Carol Crețu și Ionel Babă-Mircea Udrea. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de perechea Marcel Chirteș-Constantin Băluță, care a învins în finala mică cuplul Florea Husar-Ioan Andrei. Trofeul primei ediții a fost câștigat de perechea Nicolae Florea-Dan Figura, care s-au impus în fața mai vârstnicilor Vasile Moldovan-Cosma Duran, ultimul fiind și „decanul” competiției, în vârstă de 75 de ani.

„A fost o competiție reușită, ideea se pare că a fost una foarte bună. A fost o reușită din toate punctele de vedere, datorită tuturor celor care s-au implicat, ca jucători, sau au contribuit la organizarea și buna desfășurare a evenimentului. Ca pensionari, bineînțeles că ne dorim ca această întrecere să devină una de tradiție, cu cât mai multe ediții din partea tuturor, numai sănătate să avem”, au fost cuvintele organizatorului Teodor Moldovan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE