Femeile social-democrate, întâlnire de lucru la Târgu-Mureş Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 508 Vizualizări

Femeile social-democrate, întâlnire de lucru la Târgu-Mureş

111Organizaţia Femeilor Social Democrate (OFSD) Bucureşti organizează, cu sprijinul filialei OFSD Mureş, în perioada 7-8 octombrie, în incinta Hotelului „Continental” din Târgu-Mureş, Întâlnirea femeilor social-democrate din 13 judeţe din Ardeal, Maramureş şi Banat.

Gazda celor aproximativ 70 de invitate va fi Maria Precup, preşedintele OFSD Mureş şi totodată primarul municipiului Reghin, care ne-a furnizat câteva detalii despre cele două zile de întâlnire ale femeilor social-democrate. „Evenimentul este organizat de colegele de la Bucureşti şi găzduit de Organizaţia Femeilor Social Democrate Mureş. Aşteptăm aproximativ 70 de femei din 13 judeţe, care deţin funcţia de primar sau viceprimar. Pe lista invitatelor se află, printre altele, următoarele doamne: Viorica Dăncilă – europarlamentar şi lider de grup, Maria Lazăr – secretarul general al organizaţiei, Ileana Savu – vicepreşedinte, Doina Pană – fost ministru şi actual parlamentar, Natalia Intotero – deputat, Manuela Catrina – director executiv al institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai” şi Roxana Mînzatu – preşedintele OFSD Braşov, fost secretar de stat”, a declarat, pentru publicaţia noastră, Maria Precup.

Pe ordinea de zi a întâlnirii se vor afla subiecte importante, atât din domeniul administrativ-economic, cât şi din punct de vedere politic, respectiv pregătirea în condiţii cât mai bune a campaniei electorale. „Prima temă discutată cu colegele social-democrate este cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei în administraţia locală pentru exercitarea în condiţii bune a mandatului de către femeile alese în funcţii administrative. O altă temă se referă la importanţa accesării fondurilor europene în dezvoltarea comunităţilor locale şi programele europene care pot fi accesate şi care contribuie la dezvoltarea comunităţilor locale. În acest sens, vom face inclusiv aplicaţii, va fi un modul despre modul în care se elaborează aceste proiecte pentru a fi declarate eligibile şi câştigătoare. Nu în ultimul rând, în cea de-a doua zi tema întâlnirii va fi organizarea şi desfăşurarea campaniei pentru alegerile parlamentare”, a precizat Maria Precup.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE