Decizie APM Mureş pentru proiectul ,,Prelungire Calea Sighișoarei în direcția DN 13 Târgu-Mureș” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 877 Vizualizări

Decizie APM Mureş pentru proiectul ,,Prelungire Calea Sighișoarei în direcția DN 13 Târgu-Mureș”

555Municipiul Târgu-Mureș, titular al investiției ,,Prelungire Calea Sighișoarei în direcția DN 13 Târgu-Mureș” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, pentru proiectul ,,Prelungire Calea Sighișoarei în direcția DN 13 Târgu-Mureș” prevăzut a se executa in Municipiul Târgu-Mureș.

Potrivit ing. Lucian Racz, director executiv în cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri între orele 9.00 -12.00, precum și la adresa web http://.apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de cinci zile de la data publicării prezentului anunț.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE