Marius Paşcan, demisie din PNL. Ce a scris senatorul pe Facebook Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1943 Vizualizări

Marius Paşcan, demisie din PNL. Ce a scris senatorul pe Facebook

111Senatorul liberal Marius Paşcan a anunţat vineri, 7 octombrie, pe reţeaua de socializare Facebook, că şi-a înaintat demisia din Partidul Naţional Liberal.

„O demisie inevitabilă… Dragi prieteni, vă informez cu regret că, în această dimineață, mi-am înaintat demisia din calitatea de membru al PNL și de vicelider al Grupului senatorial al acestui partid politic din Parlamentul României. Cei interesați de motivațiile acestui demers, asupra căruia am mai revenit o dată în cursul acestui an, puteți urmări emisiunea jurnalistului Adrian Giurgea, de la ora 17.30, la Televiziunea Știi TV Târgu-Mureș”, a scris senatorul Marius Paşcan, pe pagina sa de Facebook.

Ieri, Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Mureş a decis ordinea primelor poziţii pe listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. La Senat, lista este deschisă de deputatul Cristian Chirteş, iar pe locul doi se află consilierul judeţean Ionela Balaş, în timp ce la Camera Deputaţilor primii trei candidaţi sunt următorii: Doru Oprişcan – fost deputat, preşedinte interimar al PNL Mureş, Florin Urcan – deputat şi Mara Togănel – consilier judeţean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE