Home / Consiliul Judetean Mures / Concurs la Consiliul Judeţean Mureş

Concurs la Consiliul Judeţean Mureş

111Consiliul Judeţean Mureş organizează în intervalul 14-17 noiembrie 2016, concurs de ocupare prin recrutare a unor funcţii publice vacante, după cum urmează:

  • 2 funcţii publice de consilier/inspector, clasa I, grad profesional superior, vacante la Compartimentul Investiţii – Serviciul Investiţii şi Achiziţii Publice în cadrul Direcţiei Tehnice din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş;
  • 1 funcţie publică de consilier, clasa I, grad profesional superior, vacantă la Compartimentul Achiziţii Publice – Serviciul Investiţii şi Achiziţii Publice în cadrul Direcţiei Tehnice din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş.

Concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, Târgu-Mureş, judeţul Mureş.

Proba scrisă se va desfăşura în data de: 14 noiembrie 2016, ora 1000;Interviul va avea loc în data de: 17 noiembrie 2016, ora 1400.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediu şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României – partea a III-a la sediul Consiliului Judeţean Mureş.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0265-263.211, interior 1233.

Preşedinte                                                                                              Secretar

Péter Ferenc                                                                                          Paul Cosma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută voluntari pentru programul ”Am nevoie de ajutor!”

Aproape 60 de voluntari au răspuns apelului lansat de Soós Zoltán în cadrul programului „Am …