VIDEO: Vor fi cele mai frumoase chioşcuri de presă din Transilvania Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

VIDEO: Vor fi cele mai frumoase chioşcuri de presă din Transilvania

111
Mare ne-a fost surpriza, acum când toată lumea dă printul ca fiind pe ultima sută de metri, să vedem în faţa Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş două modele de chioşcuri moderne, dar cu o arhitectură în stilul secolului al IX-lea, expuse ca pentru un degust.

Nu am intrat în amănunte să vedem dacă sunt modelele de chioşcuri pentru ziare sau şi pentru librării pentru Centru, dar se pretează chiar şi la cafenele.

Dincolo de licitaţie, dispute politice, interes public sau nu, credem că este ca o rază de soare pentru ce înseamnă viitorul publicaţiilor tipărite ce pot fi oferite cititorilor mureşeni cât de curând şi cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureş. Deocamdată pe surse, să sperăm că şi oficial vom afla unde vor fi poziţionate, ce companii de difuzare a presei vor opera şi mai ales ce alte tipuri de produse se vor vinde pentru a deveni sustenabile şi eficiente.

Nu îi nominalizez, dar îi invit pe toţi primarii de municipii, oraşe si mari comune din judeţul Mureş să ia seama, să ceară modelul şi să facă bine să îşi informeze sau mai bine spus să le dea dreptul cetăţenilor din comunităţile pe care le conduc să fie informaţi şi din punctul de vedere a publicaţiilor printate, tipărite, scrise, ziare, reviste, hebdomadare, săptămânale şi orice altă formă de tipăritură pe hârtie.

Vom reveni.

Aurelian GRAMA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE