Centrul Medical Dora Medicals își deschide porțile pentru publicul larg Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

Centrul Medical Dora Medicals își deschide porțile pentru publicul larg

Cu prilejul celor 15 ani de existență pe piața serviciilor medicale private, Centrul Medical Dora Medicals din Târgu-Mureș își deschide porțile pentru publicul larg sâmbătă, 15 octombrie, în intervalul orar 09.00-13.00.

„Evenimentul inovativ intitulat „Ziua porților deschise” se va derula în incinta clinicii din Târgu-Mureș, Piața Mărășești nr. 21, unde vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, pentru a vedea cum se desfășoară activitatea de zi cu zi în cadrul unei clinici medicale. Ești invitat la eveniment dacă: ești interesat să vezi o expoziție de culturi microbiene, pentru a ști cum arată culturile de bacterii și ciuperci; vrei să vezi cum funcționează Centrul Medical Dora Medicals; vrei să vezi sistemele de recoltare și să știi de ce printăm codul de bare la înregistrarea pacienților; vrei să vezi preparate microscopice interesante și microscoape vechi expuse; dorești un răspuns la întrebarea: „De ce să am încredere în rezultatul de analize primit de la Dora Medicals?”; vrei să cunoști care sunt avantajele radiologiei digitale; ești interesat să cunoști detalii despre ce înseamnă ecografia și mamografia; dorești să vezi un cabinet de stomatologie; vrei să vezi cum se realizează ochelarii, cu ce aparatură se efectuează consultațiile oftalmologice sau cum arată LASER-ul Excimer cu care efectuăm operațiile pentru dioptrii”, au transmis, pe site-ul clinicii, reprezentanții centrului medical.
Specialiștii vor răspunde la toate întrebările dumneavoastră vizitatorilor, iar sugestiile și comentariile oamenilor pot fi consemnate în „Cartea vizitatorilor”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE