Home / Sport / Fetele de la ASA, victorie fără emoții

Fetele de la ASA, victorie fără emoții

Distribuie

În partida restanță din cadrul etapei a II-a a Superligii feminine de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, formația CSȘ Târgoviște. După eșecul din etapa a III-a, tot pe teren propriu, 1-5 în fața campioanei Olimpia Cluj, mureșencele aveau nevoie de o victorie la 7 goluri diferență pentru a reveni pe locul secund, cel pe care îl ocupă fără întrerupere din anul 2010, an în care reușeau eventul. Nu s-a reușit acest lucru, astfel încât CFR Timișoara rămâne în continuare în urma liderului. Aceste clasamente sunt dealtfel provizorii, deoarece la final de sezon, în caz de egalitate de puncte primul criteriu este cel al rezultatelor directe. ASA va întâlni echipa bănățeană tocmai în etapa viitoare, pe Bega. Partida va avea loc abia în 26 octombrie, deoarece în zilele următoare reprezentativa feminină a României urmează să dispute barajul pentru calificarea la Euro 2017 cu Portugalia.

Joc disputat într-un singur sens
Meciul de pe terenul secund al stadionului Trans Sil s-a desfășurat practic într-un singur sens. Ploaia din prima parte, dar și cea de dinaintea partidei a fost un serios impediment desfășurării unui joc de fotbal, mai ales feminin. Mai mult sau mai puțin motivate, mureșencele au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj la „doar” două goluri în prima parte. Acestea au fost reușite de Balázs Csilla, în minutul 8 și Bianca Sandu, în minutul 22. După pauză ploaia a mai cedat din intensitate, la fel și apărarea dâmbovițencelor. ASA a punctat de încă două ori în primul sfert de oră, prin Ana Maria Gorea și Corina Olar, în minutele 52 și 58. Singura jucătoare străină din lot, Nikoleta Nikolic a dus scorul la 5-0 în minutul 68, dar o neatenție a apărării a oferit ocazia oaspetelor să înscrie golul de onoare după doar două minute. Până la final jocul a fost unul de uzură, cu puține faze în preajma porților. Scorul final a fost stabilit în minutul 88 de Mădălina Boroș, care a fructificat o combinație purtată pe partea dreaptă. Roș-albastrele obțin o victorie facilă, dar evoluția lor este vădit afectată de situația clubului generată de datoriile echipei masculine, care se răsfrâng și asupra fetelor care joacă mai mult din „inerție” și dăruirea antrenorului Seches Carol.
Acesta a folosit următoarea formație: Drăguș- Roca, Gorea, Olar, Nikolic, Balázs, Barabási, Olar, M. Boroș, Meleacă, Rus. În partea a doua au mai intrat Năznean și Vîga.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.