Vezi ce oferte sunt la Bursa pentru absolvenți Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 575 Vizualizări

Vezi ce oferte sunt la Bursa pentru absolvenți

 

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc în dat de 20 octombrie, începând cu ora 9.00, acțiune la care sunt invitați toți cei interesați să participe și să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piața muncii. Este o oportunitate de asemenea, pentru participanți, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV, să-și idenifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziție despre serviciile oferite de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș.

360 locuri de muncă sunt puse la dispoziție de către angajatorii mureșeni, 145 locuri de muncă la Tîrgu Mureș, 10 locuri de muncă la Reghin, 97 locuri de muncă la Târnăveni și  alte 108 locuri de muncă la Sighișoara, din care 3 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Meseriile oferite sunt de lucrător comercial, ospătar, șofer, bucătar, confecționer asamblor articole textile, lucrători în ceramică, operator CNC, lăcătuş, muncitor necalificat, etc,  iar pentru persoane cu studii superioare: inginer topograf, inginer de proces, inginer mecanic etc.

Acțiunea se va desfășura la Târgu Mureş, Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, str. Nicolae Grigorescu, nr. 19, la Reghin, sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 14, la Târnăveni, sediul punctului de lucru din Str. Vasile Milea, nr. 2 și Sighișoara, Hotel Korona, str. Zaharia Boiu, nr.12-14.

”Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, având drept obiectiv creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni în mod direct cu angajatorii și vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri de muncă vacante” precizează Gheorghe Ștef, director executive AJOFM Mureș.

Acțiunea urmărește informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forței de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE