Preşedintele Gliga confirmă: Soporan la Senat, Buicu şi Socotar la Camera Deputaţilor Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1311 Vizualizări

Preşedintele Gliga confirmă: Soporan la Senat, Buicu şi Socotar la Camera Deputaţilor

111Biroul Politic Judeţean al Partidului Social Democrat (PSD) Mureş a decis joi, 13 octombrie, numele candidaţilor eligibili pe listele pentru Senat, respectiv Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Lista pentru Senat va fi deschisă de Horea Soporan, actualul preşedinte al PSD Târgu-Mureş, în timp ce pe primele două poziţii pentru Camera Deputaţilor se vor afla deputatul Florin Buicu, preşedintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, respectiv consilierul judeţean Dinu Socotar.

Preşedintele PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga, a anunţat că în urma unor deliberări consistente şi serioase a propunerilor venite din organizaţia judeţeană a PSD Mureş, dar şi în urma cerinţelor românilor de înnoire a clasei politice, îşi va dedica întreaga muncă după data de 11 decembrie 2016 în conducerea filialei PSD Mureş.

Conform statutului, listele PSD Mureş pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaţilor, vor fi validate într-o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean Mureş care va avea loc miercuri, 19 octombrie. „După opt ani de activitate parlamentară am decis să conduc destinele PSD Mureş din funcţia de preşedinte de aici, din Târgu-Mureş”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, deputatul Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş.

Vot „aproape în unanimitate”

Contactaţi de Zi de Zi, atât deputatul Florin Buicu, cât şi consilierul judeţean Dinu Socotar, s-au declarat onoraţi de responsabilitatea cu care au fost investiţi de colegii social-democraţi şi de conducerea PSD Mureş. „Sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii mei din Biroul Executiv Judeţean, de nominalizare la Camera Deputaţilor. Îi mulţumesc pe această cale şi preşedintelui PSD Mureş, domnul Vasile Gliga, care a votat în Birou pentru. A fost un vot aproape în unanimitate, cu o singură abţinere, cea a domnului senator Alexandru Petru Frătean. Le mulţumesc de asemenea pentru încredere primarilor, precum şi preşedinţilor organizaţiilor de femei şi de tineret”, a afirmat deputatul Florin Buicu. „Confirm nominalizarea mea, dar mai mult de atât nu pot să comentez, iar comunicate oficiale pe această temă veţi primi prin intermediul structurilor oficiale ale partidului”, a precizat consilierul judeţean Dinu Socotar.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE