City’us, învinsă, dar calificată Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

City’us, învinsă, dar calificată

În ultima etapă a grupei 6 din cadrul Main Round a UEFA Futsal Cup, disputată în Republica Cehă, la Chrudim, campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș a pierdut cu 3-0 (2-0) partida cu formația locală ERA Pack. Pentru campioana Cehiei au înscris Mares (min. 9.48), Max (min. 15.10) și Koudelka (min. 33.40). Mureșenii erau aproape calificați înaintea acestui joc, având 4 puncte înaintea partidei și un golaveraj de 11-6, față de 3-10 cât avea campioana Ciprului Apoel Nicosia. Aceștia din urmă, pentru calificare aveau nevoie de o victorie la scor în ultima partidă cu slovacii de la Pinerola Bratislava, coroborată cu o înfrângere tot la scor a mureșenilor. Cehii erau deja calificați între primele 16 echipe ale Europei, dar puteau pierde locul I în cazul unui eșec cu City’us.

 

Fără mari emoții, calificate de mână

Cu un lot valoros și experimentat, cu 3 brazilieni și 1 italian în lot și cu un palmares favorabil cu 2-1 în întâlnirile directe, cehii au dominat jocul și și-au asigurat victoria și prima poziție, care îi avantajează la stabilirea celor patru grupe din Elite Round, a căror jocuri se vor disputa în perioada 22-27 noiembrie. Gazdele au controlat jocul, expediind de trei ori mai multe șuturi atât spre poartă, cât și pe spațiul porții, reușind să înscrie „doar” de trei ori. Mureșenii s-au mulțumit să limiteze proporțiile scorului și au profitat de victoria la limită a ciprioților, care s-au impus cu 6-5 în fața campionilor Slovaciei. Astfel, City’us s-a calificat de pe locul secund, cu 4 puncte și golaveraj 11-9, față de 9-15 a celor de la Apoel. Pentru mureșeni urnmează în perioada următoare jocuri dificile în campionatul intern, având și două restanțe, jocuri amânate pentru participarea în cupele europene.

Formația aliniată de antronorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan a fost următoarea: Tătar- Csala, Duque, Stoica, Cristian Cardenas, în primul „cinci”, Dobai, Țipău, Togan, Alex. Pop, Küsmödi, Boroș. Bogdan Covaci nu a evoluat, fiind suspendat pentru 2 cartonașe galbene primite în primele jocuri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE