Start nereușit pentru voleibalistele mureșene CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Start nereușit pentru voleibalistele mureșene

În prima etapă a noii ediții din Divizia A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut sâmbătă seara cu scorul de 3-1 întâlnirea susținută în deplasare la SCM Pitești.

Pornită în noua ediție cu un lot mult mai tânăr și neexperimentat, în care inclusiv jucătoarele străine aduse sunt la rândul lor relativ tinere, mureșencele nu au făcut față elanului gazdelor. În timp ce lotul mureșean a slăbit din punct de vedere valoric, cel al piteștencelor s-a întărit considerabil, cu un nou antrenor principal, plecat de la CSU Medicina, Ciprian Dîrnescu și cu câteva jucătoare noi Denisa Viloiu, de la campioana Volei Alba Blaj, Diana Cărbuneanu, ultima oară la câştigătoarea Cupei Challenge, CSM Bucureşti și brazilianca Samara Franchin, plecată tocmai de la Târgu-Mureş.

Aparenta răsturnare nu s-a mai produs

Dornice să debuteze cu dreptul în noua ediție, gazdele s-au desprins rapid în primul set, pe care l-au câștigat cu 25-15. Actul secund a fost cel mai disputat și echilibrat, dar finalul a aparținut tot argeșencelor, care s-au impus la limită, scor 26-24. Revenirea puternică a „medicinsitelor” de setul al treilea a lăsat impresia că formația mureșeană poate obține totuși victoria. Echipa antrenorului Predrag Zucović a câștigat cu un categoric 25-12 și parcă se aștepta ajungerea în setul decisiv, în care învingătoarea se alegea cu 2 puncte, iar învinsa 1. Dorința mai mare de victorie a piteștencelor a avut însă câștig de cauză, SCM a câștigat setul cu 25-20 și și-a adjudecat cele trei puncte.

CSU Medicina se întoarce acasă fără punct și urmează o serie dificilă. Miercuri, 19 octombrie, vor întâlni pe teren propriu formația Penicilina Iași, cu care au cedat în jocurile amicale dinaintea startului, după care, sâmbăta viitoare vor avea o nouă deplasare dificilă, la Știința Bacău. Acestea vor fi urmate de o altă întâlnire cu formația ieșeană, pe terenul lor de această dată, marți, 24 octombrie, în Cupa României.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE