Home / Sanatate / Curs postuniversitar în domeniul amprentării, la Facultatea de Medicină Dentară

Curs postuniversitar în domeniul amprentării, la Facultatea de Medicină Dentară

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș organizează, în perioada 25-26 noiembrie, cursul „Amprentarea: criterii de alegere între clasic și modern, repere practice în stomatologia actuală”, coordonat de şef lucrări dr. Cristina Molnar-Varlam.
De altfel, pe tot parcursul anului universitar vor avea loc o serie de cursuri postuniversitare cu teme generoase prin abordări multi şi interdisciplinare. Temele cursurilor pun accentul pe dezvoltarea profesională şi oferă oportunitatea pe termen lung de explorare a propriului potenţial. Cursul este creditat cu 8 puncte EMC.
„Vom căuta împreună soluţii, vom încerca să oferim dovezi dar şi demonstraţii practice privind succesul amprentării clasice versus moderne şi limitele clasicului/modernului în amprentare. Cursul se adresează în principal rezidenţilor, absolvenţilor, cadrelor didactice, masteranzilor/doctoranzilor, medicilor specialişti în domeniul Medicină Dentară care sunt interesaţi în mod deosebit de tema vastă a amprentării şi mai ales de mobilitatea şi de deschiderea pe care amprentarea o oferă, un domeniu atât de dinamic datorat multitudinii de materiale de amprente oferite pe care le avem la dispoziţie în cabinete”, au precizat reprezentanții Facultății de Medicină Dentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Restricții prelungite în unele localități mureșene!

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș a transmis marți, 1 decembrie, prin intermediul unui comunicat …