Echipa NPK  a suflat trofeul Cupa Prieteniei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

Echipa NPK a suflat trofeul Cupa Prieteniei

 

Echipa NPK  a suflat trofeul Cupei Prieteniei din anul acesta, în meciul de finală a competiției, care a avut loc vineri, 14 octombrie. Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Cupa Prieteniei sindicat-patronat, organizată de societatea Azomureș în parteneriat cu Sindicatul „Alternativa” 2002 trezește un interes tot mai mare în rândul angajaților de a-și forma echipe și de a evolua an de an. Un număr de 10 echipe s-au înscris anul acesta și au dat tot ce au avut mai bun pe terenul sintetic de la SC Hartmann (langa hotel President), timp de aproximativ o lună de zile.

dsc_0048

După un regulament bine stabilit, salariații Azomureș, inclusiv firmele externalizate, au debutat în ziua de 12 septembrie, în strânsa competiție pentru Cupa Prieteniei, organizată de Emil Almășan și Ioan Popa.

10 echipe s-au înscris, respectiv NPK – USCARI, TIAB, DDL, PAVILION – DDO, ACID, HIDRO, AZOTAT, VIATERA, JCR, COMOSERV, sub coordonarea responsabililor Hunor Beres, Emil Bâlea, Cristi Gloaba, Feket Cosmin, Mihai Bonta, Csaba Barabasi, Gheorghe Chirilă, Nonic Holom, Nagy Istvan și Muntean Ioan. Meciurile au durat 50 minute, pauza dintre reprize a fost de 5 minute, iar meciurile din finala mica și finala mare au durat 60 de minute.

dsc_0762

”S-au format 2  grupe a câte 5  echipe grupa. La finalul jocurilor din grupă s-a contabilizat punctajul fiecarei echipe și s-a făcut clasamentul grupei. Primele 4  echipe din grupă s-au calificat direct” ne-a explicat organizatorul Ioan Popa.

Pe locul II au ieșit jucătoreii echipei TIAB, locul III e revenit echipei AZOTAT, iar locul IV cei de la DDL. Pentru competiție e important să îți pui scopuri legate de jocul tău și nu scopul de a câștiga, iar scopul tuturor participanților a fost de a socializa, de a se simți bine pe teren, de a-și consolida relațiile de prietenie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!