O infirmieră a decedat în timpul serviciului Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 613 Vizualizări

O infirmieră a decedat în timpul serviciului

O infirmieră a decedat în timpul serviciului, în spălătoria Secţiei de Diabet a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, la o săptămână după ce o asistentă medicală a murit la Spitalul de Pediatrie, la ieșirea din tură, potrivit Dcnews.ro.
„O infirmieră de 58 de ani a decedat sâmbătă, la serviciu, în timpul turei, în zona spălătoriei. S-au făcut făcut manevre de resuscitare. Era cunoscută cu patologie cardiacă. Urmează să se facă autopsia”, a declarat duminică, pentru Agerpres, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al spitalului sibian.
Decesul va face obiectul unei anchete a inspectorilor de muncă având în vedere că infirmiera a murit în timpul programului de muncă şi, foarte probabil, şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. În urmă cu o săptămână, o asistentă medicală de 30 de ani, de la Spitalul de Pediatrie, a decedat după ce a ieşit din tură. În cazul acesteia se aşteaptă rezultatele autopsiei. În cursul săptămânii trecute, orașul Sibiu s-a aflat în centrul unui scandal național, după ce un ursuleț rătăcit în urbe a fost împușcat de autorități, incapabile să tranchilizeze animalul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE