Home / Sport / Sportivii Tiger Budo, 7 clasări pe podium la „Bucharest Challenge”

Sportivii Tiger Budo, 7 clasări pe podium la „Bucharest Challenge”

Distribuie

Karateka clubului Tiger Budo Târgu Mureș au participat la sfârșitul săptămânii cu succes la două probe ale celei de-a patra ediții a CUPEI „BUCHAREST CHALLENGE”. Competiția din Capitală a fost adresată atât copiilor, cadeților, juniorilor, cât şi seniorilor, sub patronajul Romanian Kyokushin Union (R.K.U.), organizată cu sprijinul Fundației pentru Tineret a Municipiului București (FTMB). Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Budo Gym București, reprezentat prin Sensei Gruia Docan, în calitate de Preşedinte și a fost deschisă participării tuturor cluburilor de arte marțiale din orice grupare kyokushin karate sau din orice alt stil sau ramură de arte marțiale, care își exprimă dorința de a lupta în sistem full-contact. La start s-au reunit peste 400 de sportivi din România, Suedia și Spania.


Cine sunt medaliații clubului mureșean

Șase dintre reprezentanții clubului târgumureșean au reușit clasări pe podium, cu un total de 7 medalii, dintre care un loc I, 4 locuri II și 2 locuri III. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Radu Ilieș, la kumite, copii sub 10 ani, categoria peste 45 kilograme. Locurile II au revenit următorilor sportivi: Alina Bogdan 1 DAN, la kata Seniori, Alin Moga, la kata avansați, acesta obținând și un loc IV la kumite, seniori, sub 85 kilograme, Szabo Norbert, la kumite juniori avansați categoria minus 65 kilograme, care s-a clasat pe locul locul 3 la kata avansați și Tudor Barnea, la kumite copii sub 11 ani, categoria minus 35 kilograme. Al doilea loc III l-a reușit Tanaszi Norbert, la kumite cadeți avansați, categoria minus 60 kilograme.
Antrenorul clubului, Sensei Traian Dumbrăvean 3 DAN s-a arătat mulțumit de rezultatele elevilor săi, dar mai ales pentru faptul că această disciplină, aflată printre sporturile „tabu” în trecut are tot mai mulți practicanți în rândul celor mai tineri. „Este important ca sportivii să participe la cât mai multe competiții, să întâlnească adversari cât mai diferiți și astfel, să se obișnuiască cu mai multe stiluri de luptă, să învețe să se adapteze atât în karate, cât și în viață”, a declarat antrenorul clubului Tiger Budo.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.