Home / Sport / Cinci medalii pentru mureșeni la Cupa României, la culturism-fitness

Cinci medalii pentru mureșeni la Cupa României, la culturism-fitness

Distribuie

În cadrul Cupei României la culturism și fitness, competiție care desfășurată la sfârșitul săptămânii în Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureș, sportivii târgumureșeni au obținut un total de 5 medalii, dintre care una de aur, trei de argint și una de bronz. Singura medalie de aur a fost cucerită de către Madaras Levente (foto 2), de la clubul Retro Gym Târgu- Mureș, care a câștigat la categoria body building classic seniori, +175 cm.

cuturismMedaliile de argint le-au revenit lui Varga Timea, la bikini fitness junioare, Varga Botond, la body building juniori și lui Sándor Norbert, la men’s physique seniori, 175 cm, toți trei fiind sportivi ai clubului Energy Fit Târgu-Mureș, condus de Sebastian Popovici.
Medalia de bronz a fost cucerită de un alt sportiv al clubului Retro Gym, prin Engi Dénes, la culturism, 90 kg, seniori. La această ediție a Cupei României, organizată sub egida Federației Române de specialitate, au participat în jur de 100 de sportivi, reprezentând peste 30 de cluburi din țară.
culturism-4Remarcați la ambele secțiuni și premii speciale

Dintre sportivii clubului condus de Augustin Moldovan, foarte aproape de podium a fost și Deák Liza, care s-a clasat pe a patra poziție la secțiunea bikini fitness, atât la junioare, cât și la senioare, 166 cm. Rezultate deosebite au obținut Székely Tamás, de la CS Postăvarul Bodybuilding Brașov, care a câștigat două medalii de aur, la bodybuilding 175 cm și la culturism 70 kg, seniori.
Openul la bikini fitness a fost câștigat de către Delia Alexandra Legian, de la CS Hard Body București, care a ocupat locul I și la bikini fitness +166 cm senioare. La culturism, câștigătorul absolut a fost Remus Heredeu, de la Heredeu Gold Gym Oradea, cel care s-a clasat pe prima poziție și la culturism, 90 kg.

culturism-6Antrenorul clubului organizator, Titanic Body Building Târgu-Mureș, precum și la Clubul Sportiv Universitar Târgu-Mureș, Dumitru Cheteleș a decernat câștigătorilor de la Open, Cupa „Titanic”. A oferit de asemenea și două premii speciale pentru rezultatele deosebite aduse clubului universitar sportivelor Ioana Șulea și Palecian Judith. Prima reprezintă în continuare clubul târgmureșeanmedalia și a fost desemnată să acorde premiile laureaților (foto 4). Ea a cucerit în acest an medalia de aur la secțiunea bikini fitness +166 cm, junioare, în cadrul Campionatului European de culturism și fitness disputat în luna mai în Spania, la Santa Sussana și s-a clasat pe locul II la cel mai puternic concurs de culturism și fitness din lume, „Arnold Classic Europe”, găzduit tot în Spania, la Barcelona.

Palecian reprezintă de trei ani un club din Györ, Ungaria, perioadă în care a cucerit nouă titluri mondiale la fitness, categoria +40 ani, la cinci versiuni.

Foto: Vali Voaideș

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.