Crematoriul din Parcul Industrial, la un pas de avizare Business
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 483 Vizualizări

Crematoriul din Parcul Industrial, la un pas de avizare

111Societatea Nord Vest Proiect SRL Chirileu va primi „undă verde” din partea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş pentru proiectul „Complex pentru servicii integrate de pompe funebre şi asimilate – instalaţie de incinerare cadavre umane”, propus a fi realizat în incinta Parcului Industrial Mureş.

Dezbatere fără probleme

Potrivit directorului executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, ing. Dănuţ Ştefănescu, dezbaterea publică pe maginea proiectului propus a avut loc în data de 6 octombrie, în incinta Parcului Industrial Mureş, la sediul firmei AKSD România SRL Chirileu (societate asociată la SC Nord Vest Proiect SRL Chirileu), iar în cadrul ei nu s-au ridicat probleme deosebite, astfel încât următorul pas va fi şedinţa pentru acordarea avizului de mediu, care va avea loc în decursul acestei săptămâni. „A avut loc dezbaterea publică pentru realizarea obiectivului „Servicii funerare”, care conţine şi un incinerator de corpuri umane. Acesta este amplasat în Parcul Industrial, iar dezbaterea publică a avut loc în incinta Parcului Industrial. Au participat titularii proiectului, reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, ai laboratorului care a realizat studiul de impact, iar din partea publicului nu a participat decât o persoană, respectiv un reprezentant al unei societăţi care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial. Persoana respectivă nu a ridicat probleme deosebite, deci putem spune că la dezbaterea publică nu au fost probleme, iar cetăţenii nu au fost foarte interesaţi, în special cei din Parcul Industrial, deoarece acolo va fi realizat acest obiectiv. Urmează a se lua decizia în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, la o şedinţă de avizare care va avea loc în săptămâna 17-21 octombrie. În cadrul acestei şedinţe se va lua decizia de eliberare a acordului de mediu pentru realizarea acestei investiţii”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, ing. Dănuţ Ştefănescu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Bună ziua,
    Aș dori să aflu, dacă Crematoriul este pus în funcție / nu găsesc nici o informație actuală pe internet cu privire la acest obiectiv foarte necesar.
    Vă mulțumesc pentru răspuns.
    Cu stimă
    Székely-Benczédi Éva

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE