Curs dedicat trainerilor implicați activ în viața comunității Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Curs dedicat trainerilor implicați activ în viața comunității

Outward Bound România, organizaţia non-profit, specializată în activităţi outdoor (educaţie şi recreere), oferă burse în valoare de 200 de euro pentru participarea la cursul de Training pentru Traineri în educația outdoor, care se va organiza în perioada 16-26 noiembrie 2016, la Sovata.

Înscrierile se pot face până în data de 4 noiembrie. Costul total pentru participare este de 380 de euro, din care se acordă 200 de euro pentru cei doi aplicanți. Condițiile de aplicare pentru bursă sunt următoarele: vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, situație financiară nefavorabilă, motivație personală, entuziasm și deschidere, implicare activă în viața comunității, cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.

Dezvoltarea într-un grup dinamic
„Recomandăm acest training acelor persoane care vor să se dezvolte în domeniul de traininguri (lideri de tineret, traineri, asistenți de trainer) și în domeniul educației outdoor (cadre didactice, specialiști HR, asistenți sociali, membri și lideri ai organizațiilor non-profit). Pe parcursul programului de 10 zile, participanţii vor experimenta pe pielea proprie dezvoltarea într-un grup dinamic, funcţional şi conştient. În ultimele zile, participanţii vor planifica, vor livra şi vor evalua propriile activităţi, în timp ce vor primi feedback atât din partea grupului, cât şi din partea trainerilor. Cei care susţin examenul final teoretic şi practic vor primi un certificat oficial de formator. Acordăm certificate de absolvire acreditate atât internaţional, cât şi de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi al Familiei din România (specializare formator). Trainerii care susţin cursul sunt traineri internaţionali”, se precizează pe site-ul Outward Bound România.
Informații suplimentare despre actele necesare și condițiile de aplicare se pot obține la numerele de telefon: 0769-224.290 sau 0265-250.939, dar și la adresa de e-mail: training@outwardbound.ro.
De la înfiinţare, Outward Bound România a desfăşurat programe de calitate adresate în special tinerilor. Principalele programe includ cursuri de dezvoltare personală pentru elevi şi studenţi, cursuri pentru cadre didactice, cursuri de leadership şi cursuri pentru orfani şi tineri dezavantajaţi. Până acum, în cei de peste 20 ani de existență, în jur de 30.000 de tineri au participat la aceste cursuri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE