Tâlhărie pe malul râului Mureș. Trei persoane au fost arestate Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 538 Vizualizări

Tâlhărie pe malul râului Mureș. Trei persoane au fost arestate

 

Trei persoane au fost arestate preventiv, după ce zilele trecute au tâlhărit două persoane pe digul de pe malul râulului Mureș din municipiul Tîrgu-Mureș.

Cele 3 persoane, în data de 15 octombrie, ar fi acostat o tânără de 20 de ani din Adămuș, care se plimba cu un prieten pe digul de pe malul râului Mureș, și care le-au cerut țigări. Victima i-a refuzat iar cei doi bărbați au agresat-o fizic și i-au sustras telefonul mobil, ceasul de la mână și bani, cauzându-i un prejudiciu de 3000 de lei. Investigațiile polițiștilor au scos la iveală faptul că cele 3 persoane, 2 bărbați și o femeie, au mai săvârșit în acest an și alte fapte de tâlhărie, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, Andreea Pop.

Făptașii au fost reţinuți pentru 24 de ore în arestul IPJ Mureş și au fost prezentați de către procurorul de caz instanţei de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE