Înscrie-te în tabăra “Pastel  de toamnă”, la Sovata Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Înscrie-te în tabăra “Pastel de toamnă”, la Sovata

 

În perioada 28-30 octombrie 2016, Ministerul Tineretului și Sportului derulează prin Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș – Tabăra de Creaţie Foto și Pictura cu titlul “Pastel  de toamnă”, la Sovata. Tabăra se adresează studenților și tinerilor cu vârsta între 18-35 de ani, potrivit organizatorilor.

Prin ateliere și workshopurile ce se vor desfășura, se va pune accent pe arta fotografică și pictură, înțelegerea compoziției, tehnicile și materialele folosite, modul de poziționare în raport cu lumina.

Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscriere împreună cu 2 fotografii  la adresa ccs.targumures@mts.ro  până la data de  26 octombrie. În funcție de fotografiile primite se va face o selecție a participanților, deoarece locurile în tabară sunt limitate. Transportul, cazarea si masa concurenților vor fi suportate de către organizatori.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265.216066 sau trimiţând un mail cu subiectul Tabăra de Creaţie Foto și Pictura “Pastel  de toamnă“ la adresa ccs.targumures@mts.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE