Home / Sanatate / Târg de job-uri pentru medicii și asistenții medicali din Târgu-Mureș

Târg de job-uri pentru medicii și asistenții medicali din Târgu-Mureș

Careers in White International, cunoscut în România și sub denumirea de „Cariere în Alb”, anunță cel de-al 14-lea sezon al târgurilor de carieră pentru personalul medical, care va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, la Hotelul Grand din Târgu-Mureş, între orele 10.00 – 16.00. La eveniment, sunt așteptați să participe medicii de familie, medicii de specialitate, rezidenții, stomatologii, asistenții medicali, fizioterapeuții și moașele.

Această toamnă aduce un nou sezon de târguri de job-uri în domeniul medical, unde cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunități, atât în țară, cât și în străinătate. Anul trecut, medicii rezidenți mureșeni erau deciși să plece din țara noastră pentru a profesa într-o altă țară, unde să fie mai bine remunerați și mai respectați. Expozanţii le vor sta la dispoziţie participanților cu un portofoliu complet de informaţii referitoare la joburi în domeniu în orice ţară europeană, pachete salariale de nerefuzat, aparatură medicală performantă şi un mediu de lucru competitiv.

Reprezentanți ai spitalelor din Europa și nu numai
La târg, cadrele medicale se vor întâlni cu agenții de recrutare, reprezentanți ai spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.
Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialiși, medici rezidenți, dentiști, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe, absolvenți de medicină și alte categorii. Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.
Ofertele puse la dispoziție de recrutorii prezenți în cadrul târgului din Târgu-Mureş din această toamnă aduc personalului medical dornic de noi oportunități nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde, ci și salarii atractive care pot ajunge chiar și până la 13.000 de euro pe lună, în funcție de experiență și specializare. De asemenea, aceștia pot beneficia și de alte facilități, cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea vizei și a permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii.
„În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât și în întrega Europă. Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional”, a declarat Corina Pop, manager de vânzări.
Participarea la târg este gratuită, iar participanții sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Laborator Hirschmann inaugurat cu ocazia zilelor UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș …