Trei persoane, arestate pentru tâlhărie calificată Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

Trei persoane, arestate pentru tâlhărie calificată

111Ofițerul de serviciu de la Poliția Municipiului Târgu-Mureș a fost sesizat sâmbătă, 15 octombrie, la ora 23.55, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgențe din cadrul SMURD Târgu-Mureș a fost transportată o persoana de sex feminin, care prezenta urmele unei agresiuni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, inspector Andreea Pop, poliţiştii au identificat victima ca fiind o tânără, de 20 ani, din localitatea Adămuș, care ar fi declarat că în aceeaşi zi, în jurul orei 20.00, în timp ce se plimba cu un prieten pe digul de pe malul râului Mureș, au fost abordați de un grup format din trei persoane necunoscute, două de sex masculin și una de sex feminin, care le-au cerut țigări. „În urma refuzului victimei, cei doi bărbaţi din grup au agresat-o fizic şi i-au sustras cu această ocazie telefonul mobil, ceasul de la mână şi o sumă de bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei”, a precizat inspector Andreea Pop.

Din cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi a Biroului de Ordine şi Siguranţă Publică de la Poliţia Municipiului Târgu-Mureş au fost identificate persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie. „Persoanele bănuite au fost depistate în zona Gara Mică din municipiul Târgu-Mureş şi au fost identificate ca fiind doi bărbaţi, de 27 şi 33 de ani, din Petelea şi o femeie, de 33 de ani, din localitatea Beica de Jos. În urma cercetărilor efectuate s-a reușit probarea activităţii infracţionale a celor trei persoane în alte două infracţiuni de tâlhărie comise pe raza municipiului Târgu-Mureş, la data de 16 octombrie”, a menţionat inspector Andreea Pop.

Faţă de persoanele în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş iar ulterior, la data de 18 octombrie, au fost prezentaţi de către procurorul de caz instanţei de judecată care a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a  inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE