Lotul Târgu-Mureş – Ungheni, scos la licitaţie Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1026 Vizualizări

Lotul Târgu-Mureş – Ungheni, scos la licitaţie

111Compania de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) a scos la licitaţie execuţia lucrărilor pentru Lotul 1 Târgu-Mureş – Ungheni, plus drum de legătură, din autostrada A3 până la Campia Turzii, informează HotNews.ro.

Potrivit sursei citate, lotul respectiv era ultimul rămas fără constructor, după rezilierea contractului în urmă cu şase luni, iar valoarea estimată a celor 4,5 kilometri de autostradă şi 4,7 kilometri de drum de legătură este de 284,9 de milioane de lei, fără TVA. „Licitaţia va fi adjudecată după criteriul celui mai bun raport calitate-preţ, în care preţul contează în proporţie de 70%, 24% contează perioada de garanţie ofertată şi 6% garanţia pentru rosturile de dilataţie. Termenul de depunere a ofertelor pentru licitaţie este 7 decembrie”, precizează jurnaliştii de la HotNews.ro.
Iniţial, CNADNR oferise contractul pentru Lotul 1, în valoare de 178 de milioane de lei, Asocierii Lemacons & Vega 93 & Arcada. În aprilie 2016, contractul a fost reziliat la solicitarea constructorului care a denunţat faptul că CNADNR nu a emis ordinul de începere a lucrărilor, din cauza exproprierilor neefectuate la timp, precum şi a lipsei unor autorizaţii şi avize.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE