BC Sirius cedează din nou la scor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

BC Sirius cedează din nou la scor

În partida din etapa a V-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, BC Sirius Târgu-Mureș a pierdut pentru a patra oară la scor, de această dată în deplasare, în fața echipei CSBT Alexandria. Rezultatul partidei a fost 88-51 (21-12, 20-20, 23-13, 24-6), iar datele spun totul despre acest meci. Echipa mureșeană a pornit greu în joc, la fel ca și în etapele precedente, s-a străduit să rămână în meci până la pauză, dar nu a mai avut replică în partea a doua și a cedat pentru a patra oară la o diferență de peste 30 de puncte, de această dată în fața unei echipe care nu a obținut nicio victorie în primele etape. Echipa lui Steff Zakarias a pornit bine, cu un prim coș reușit de la distanță de Lauren Gregory și a mai condus cu 6-5 și, ultima dată cu 10-9, cu reușitele lui Cherise Daniel și Teara Laudermill. Era finalul minutului 3, dar mureșencele nu au mai trimis mingea în coș doar în ultimele secunde, prin aceeași Gregory, care a stabilit scorul primului sfert, după ce gazdele au pus pe tabelă 12 puncte în contul lor. Sfertul secund a fost unul de încercare de revenire în joc din partea mureșencelor. Diferența s-a păstrat însă în jurul celor 10 puncte stabilite la finalul primului act. Au fost momente în care aceasta a crescut la 15 puncte, dar sfertul secund s-a încheiat la egalitate și finalul se anunța unul deschis oricărui rezultat.

 

Din nou fără replică după pauză

Lucrurile nu au stat însă așa. Echipa mureșeană a reușit în cele două sferturi ale reprizei a doua să înscrie mai puține puncte decât în sfertul secund. Teleormănencele au tratat jocul cu seriozitate și au reușit să se desprindă la jumătatea sfertului trei până la granița celor 20 de puncte care le putea oferi liniștea înainte ultimului act. Emoții nu au avut, deoarece evoluția echipei mureșene din ultimul sfert a fost mult sub așteptările unei echipe care se anunța din start una „bătăioasă”. După 64-45 la ultima pauză, BC Sirius a punctat prin Meszaros Kata și Daniel, cu o „treiță”, în prima jumătate a sfertului, dar până la final doar Praidi Tekla a mai reușit să pună un punct în contul echipei, cu un coș din cele două libere executate în ultimul minut. Soarta era deja demult decisă, scorul era 84-50, după care gazdele au mai depășit cu ușurință de două ori apărarea mureșeană.

În calitate de nou promovată, BC Sirius prezintă mari probleme la capitolele combativitate, mobilitate și mari scăderi de ritm pe parcursul jocurilor. Rămâne de urmărit evoluția echipei în confruntările cu echipele aflate în a doua jumătate a clasamentului. Una dintre acestea a fost adversara de sâmbătă. Următoarea întâlnire va fi însă una mai dificilă, pe teren propriu cu CSM Târgoviște, echipă neînvinsă în primele etape. Jocul se va disputa sâmbătă, 29 octombrie.

Marcatoare:

CSBT: Chivu 21 (5×3), Arnold 18 (2), Voicu-Rus 15, Mullings 12, Bartee 11, Rule 5 (1), Podar 3, Grbic, 2, Mihai 1

BC Sirius: Daniel 17 (2), Gregory 14 (2), Laudermill 11 (2), Meszaros 5 (1), Gal 3 (1), Parajdi 1. Au mai jucat: Lovasz, Alina Pop, Bartha, Mc Cune

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE