Share

Home / Eveniment / Delegație din Marea Britanie, la ISU Mureș

Delegație din Marea Britanie, la ISU Mureș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș a anunțat că în perioada 23-27 octombrie o delegaţie formată din 12 persoane din Marea Britanie şi Germania se află în vizită la ISU Mureş.
Potrivit ISU Mureș, aceştia fac parte din organizaţia „Operation Sabre”, organizaţie care desfăşoară activităţi umanitare. Pe lângă acestea „Operation Sabre” a adus peste 20 de autospeciale de pompieri şi echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţ.
„Programul activităţilor pe care aceştia le vor desfăşura este următorul: miercuri, 26 octombrie, la ora 10.00, în localitatea Aluniş, festivitatea de predare a unei autospeciale serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate, ocazie cu care aceştia vor fi instruiţi în lucrul cu această autospecială. Tot miercuri, la ora 15.00, în localitatea Sovata va avea loc deschiderea unui nou punct de lucru al ISU Mureş moment ce coincide cu predarea unei autospeciale de pompieri SVSU Sovata. Joi, 27 octombrie, la ora 09.00, la sediul ISU Mureş va avea loc ceremonia de înmânare a distincțiilor pentru activitatea desfășurată de organizația „Operation Sabre” în dezvoltarea sistemului de gestionare a situațiilor de urgență la nivelul județului Mureș”, se precizează într-un comunicat al ISU Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rușii Munți, casa tradițională, autentică, la Festivalul Văii Mureșului

Casa alegorică a comunei Rușii Munți a valorificat zestrea părinților și bunicilor din localitate. Cei …

Share
Share