Share

Home / Invatamant / Înscrieri la atelierul „MobilitateE+”

Înscrieri la atelierul „MobilitateE+”

111Directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Mureş sunt invitaţi să participe în perioada 11-13 noiembrie, la Sibiu, la lucrările atelierului „MobilitateE+”, organizat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) prin Reţeaua de formatori Erasmus+, dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul Programului european pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Formare profesională. „Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacţiune şi sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare şi completării unui formular de candidatură pentru un proiect de mobilitate în cadrul programului Erasmus+”, a precizat prof. Ştefan Someşan, inspector şcolar general al judeţului Mureş. Pentru atelier nu se percepe taxă de participare, iar costurile pentru serviciile de formare, masă şi eventualul transport sau cazare sunt acoperite de ANPCDEFP. Alte informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul www.erasmusplus.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administraţia creşelor din Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant la Serviciul public Administraţia creșelor …

Share
Share