Home / Cultură / Prima reprezentație stagională a spectacolului „M de la Iepure”

Prima reprezentație stagională a spectacolului „M de la Iepure”

Distribuie

Reprezentanții Teatrului Național din Târgu-Mureș au anunțat că vineri 28 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Parking va avea loc prima reprezentație stagională a spectacolului „M de la Iepure” de Andreea Radu, în regia lui Ovidiu Caița.
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Companiei Liviu Rebreanu: Luchian Pantea și Csaba Ciugulitu. Scenografia este semnată de Măriuca Ignat, muzica şi sound design realizate de Cornel Sorian, iar materialul video îi aparție lui Cătălin Roșață. „M de la Iepure” este o poveste (aproape) reală a unor prieteni crescuţi şi educaţi de cartier. Povestea se naşte din amintirile celor doi şi din revolta efectivă împotriva vieţii de jos în care s-au născut, fără a avea posibilitate de alegere. Pe ritmuri de hip hop şi cu vise măreţe M şi Iepure pornesc pe drumul Germaniei ca cei mai buni prieteni, iar ceea ce se întâmplă acolo le va schimba radical vieţile.
„Faptul că spectacolul se întâmplă în sala Parking, adică într-un spaţiu neconvenţional, faptul că e teatru hip-hop, că se numeşte cumva bizar: M de la Iepure, ar trebui să fie motive suficiente să vă stârnească curiozitatea. Cu echipa am colaborat excelent – aşa se răspunde de obicei la întrebarea asta. Dar pe bune, chiar a fost o atmosferă incredibilă. Am lucrat cu prieteni. Ne-am dorit să facem împreună spectacolul acesta de multă vreme”, a precizat Ovidiu Caița, regizorul spectacolului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO – Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de Clubul Rotary Mureș la Școala Gimnazială „Friederich Schiller”

Distribuie Rotary Club Târgu Mureș  a organizat joi, 21 martie, începând cu ora 12:00, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.