Ungvári Evelyn ratează finala Cupei României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 305 Vizualizări

Ungvári Evelyn ratează finala Cupei României

În cadrul Cupei României la tenis de masă rezervată categoriei de vârstă a juniorilor III disputat la Constanța la sfârșitul săptămânii, jucătoarea Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș Ungvari Evelyn s-a clasat pe locul III al podiumului. Lotul pregătit de antrenorul Romeo Lupașcu s-a prezentat la competiția de la malul Mării cu 6 sportivi, la un total de 60 de băieți și 50 de fete înscriși în întrecere.

După disputarea meciurilor din grupele de calificare, dintre jucătoarele mureșene pe tabloul principal s-au calificat Cezara Boeriu (care a câștigat primul loc în grupa în care a evoluat), Adorjáni Csilla  și Ungvári Evelyn. Aceasta din urmă a fost calificată direct pe tablou, fiind una dintre favoritele stabilite de punctajul din clasamentul național al categoriei. Pe tabloul de 32, Adorjáni Csilla a ieșit prima din întrecere, având neșansa de a o întâlni în primul meci pe  prima favorită, bistrițeanca Cristina Sângeorzan. Cezara Boeriu a reușit să treacă de primul tur, după care s-a întâlnit în „optimi” cu aceeași Sângeorzan. Mureșeanca a avut o evoluție bună în fața favoritei, dar a cedat cu 2-3, după un meci în care a condus cu 2-1 la seturi și s-a clasat în final pe locul 9.

Dezamăgire din partea unei favorite

În schimb, din postura de favorită, Ungvári Evelyn a obținut victorii în primele trei meciuri, ajungând în semifinale. Aici însă a pierdut neașteptat în fața mai tinerei medieșence de la CS Romgaz Beatrice Hila, pe care a învins-o în întâlnirile precedente, încheind astfel turneul pe locul 3. Alături de ea, pe aceeași treaptă a podiumului s-a clasat o altă jucătoare mureșeană, Andreea Teglaș, de la Mureșul Luduș, a treia jucătoare eliminată de către bistrițeanca Sângeorzan, cea care avea să câștige trofeul fetelor.

Ceilalți sportivi târgumureșeni înscriși în competiție au fost Magyari  Renata, Labancz Daniel și Andrei Coroncan la băieți, dar niciunul nu a reușit calificarea pe tabloul principal.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!