VIDEO: Doi deputați și un senator, targetul PNL Mureș pentru alegerile parlamentare Politic
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1054 Vizualizări

VIDEO: Doi deputați și un senator, targetul PNL Mureș pentru alegerile parlamentare


Reprezentanții Partidului Național Liberal Mureș au depus miercuri, 26 octombrie la sediul Biroului Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Suntem o echipă”

La Senat, în capul listei se află actualul deputat Cristian Chirteș urmat de Ionela Balaș, Ovidiu Tudor Ilieș, Maria Algehmy, Meluș Florian Coman și Iosif Dan Colceriu. ”În primul rând trebuie să ne gândim la județul Mureș, la cetățenii acestui județ. Campania electorală va fi una interesantă spun eu, după două cicluri de mandate uninominale suntem o echipă, o echipă care vrea să lupte pentru județul Mureș, atât în timpul campaniei electorale dar mai ales după. Orice proiect al unui cetățean al județului Mureș care vizează un lucru bun, cred că este de datoria noastră ca parlamentar, chiar dacă suntem de la Senat sau de la Camera Deputaților, indiferent de partidul politic să-l susținem”, a declarat Cristin Chirteș, primul pe lisa candidaților PNL Mureș pentru Senat.

Ne propunem un scor foarte bun”

Pentru Camera Deputaților liberalii mureșeni îl au în fruntea listei pe Doru Oprișcan președintele PNL Mureș, urmat de Florin Urcan, Mara Togănel, Nicu Aurel Bumb, Ovidiu Moldovan, Ioan Șopterean, Bianca Minodora Teth, Dan Dumitru Simion, Ioan Gabriel Gabor și Ionuț Cengher. ”Ne propunem pentru aceste alegeri parlamentare un scor foarte bun, deși prin presă s-a spus că avem o atitudine disperată, și nesimțită. Eu sunt optimist că vom obține un scor bun, și acel minim care ni l-am propus, respectiv doi deputați și un senator îl vom și realiza. În ce privește proiectele, întâi să ajungem în Parlament. Proiecte sunt multe, dar nu are sens să vorbim înainte de a se întâmpla alegerile. Eu sper că ne vom atinge obiectivul și după aceea putem discuta, până în februarie deoarece în decembrie va fi doar agitația cu organizarea, despre proiectele cu care vom începe probabil de la 1 februarie 2017”, a precizat Doru Oprișcan, președintele PNL Mureș, primul pe lista PNL Mureș pentru Camera Deputaților.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE