Home / Social / Mandate de executare

Mandate de executare

Distribuie

 

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Sighişoara au   identificat doi bărbaţi, de 34 ani şi de 27 ani, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii, în ziua de 25 octombrie. Bărbatul, de 34 de ani, este condamnat de Judecătoria Rupea, având de executat 7 ani de închisoare, pentru infracţiunea de tâlhărie. Tânărul, de 27 de ani, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii de către Tribunalul Mureş, are de executat 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Cele două persoane au fost conduse în Penitenciarul Târgu-Mureş, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

 

De asemenea, verificati

IPJ Mureș: Acțiuni ample pe drumurile naționale pentru combaterea excesului de viteză

Distribuie Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Mureș au desfășurat duminică, 14 aprilie, acțiuni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.