Home / Politic / Care candidat liberal va urca pe loc eligibil, în locul lui Florin Urcan? Răspunsul liderului PNL Mureş

Care candidat liberal va urca pe loc eligibil, în locul lui Florin Urcan? Răspunsul liderului PNL Mureş

Distribuie

111Contactat pentru a comenta decizia Biroului de Circumscripţie Electorală nr. 28 Mureş care a respins joi, 27 octombrie, candidatura actualului deputat Florin Urcan pe lista Partidului Naţional Liberal Mureş la alegerile din 11 noiembrie 2016 pentru Camera Deputaţilor, Doru Oprişcan, preşedintele PNL Mureş a afirmat că aşteaptă decizia finală a instanţei, în funcţie de care liberalii vor analiza probabilitatea efectuării unor „permutări” pe lista candidaţilor, până la ora 24.00.

„Noi nu facem contestaţie, probabil va face domnul Urcan, ca şi candidat. El face contestaţie şi instanţa va hotărî. Ceea ce pot să vă spun la ora asta este că indiferent de cum va arăta sentinţa instanţei, noi o vom respecta. Ne-am consultat şi am întors situaţia pe toate feţele şi până în final am hotărât că Florin Urcan poate candida. Dacă instanţa va decide altfel, nu putem face altceva decât să respectăm hotărârea instanţei”, a declarat Doru Oprişcan. „De redepus lista, în nici un caz. Dacă până la ora 24 intervine ceva – şi eu încă sunt optimist în privinţa hotărârii judecătoreşti care va fi – eventual poate facem o permutare. Dar asta încă nu e sigur şi nu am hotărât”, a completat preşedintele PNL Mureş.

Pentru Camera Deputaților, liberalii mureșeni îl au în fruntea listei pe Doru Oprișcan – președintele PNL Mureș, urmat de Florin Urcan, Mara Togănel, Nicu Aurel Bumb, Ovidiu Moldovan, Ioan Șopterean, Bianca Minodora Teth, Dan Dumitru Simion, Ioan Gabriel și Ionuț Cengher.

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Despre situația jalnică a clădirii Colegiului Național „Unirea”, la întâlnirea Ministrului Educației cu directorii de școli

Distribuie Ligia Deca, Ministrul Educației, a participat la o ședință de lucru cu directorii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.