Share

Home / Slider / Formează-ți caracterul la Școala de valori

Formează-ți caracterul la Școala de valori

 

Peste 30 de liceeni vor lua parte anul acesta la peste 40 de ore de educație nonformală în cadrul programului Think Ahead desfășurat de comunitatea Școala de Valori din Târgu Mureș. Scopul extinderii Școala de Valori în 3 alte comunități, inclusiv Târgu Mureș, este acela de a susține dezvoltarea tinerilor prin implementarea de programe de educație nonformală, potrivit informațiilor date de Corina Șeler, coordonator Marketing & Communication.

Comunitatea Școala de Valori din Târgu Mureș lansează o invitație în zilele de 28-29 octombrie, celor interesați să participe la un atelier de educație nonformală, unde distracția cu învățarea se îmbină în mod armonios. ”Prin implementarea programului Think Ahead, dezvoltăm un spațiu de învățare precum și un context de dezvoltare, în care tinerii pot să discute cu trainerii, să învețe să colaboreze, să își dezvolte abilitățile de muncă în echipă, cum să i-a decizii şi fac primii paşi în orientarea în carieră” precizează Corina Șeler.

Think Ahead, un program de educație nonformală special creat pentru liceeni, care îi ajută pe aceștia să se cunoască să își identifice valorile şi ulterior să inspire prin propria personalitate. Alături de echipa de training Şcolii de Valori şi de ceilalţi participanţi, tinerii îşi identifică punctele forte şi învaţă să le folosească, pentru a îşi croi un viitor pe măsura pasiunilor proprii. Astfel, participând la programele comunității Școala de Valori există șansa de a face cunoștință cu o gașcă de tineri faini din localitate, alături de care fiecare poate dezvolta proiecte de implicare și dezvoltare comunitară.

Dacă proiectul Think Ahead este pentru tine, fii prezent vineri, orele 17.00 -19.00  – Teatrul Ariel, Sala Studio, sâmbătă,  între orele 11.00-17.00 – The Backstage și duminică, de la orele 14.00-16.00 – Teatrul Ariel, Sala Studio. În plus, poți să te implici mai mult în comunitatea Școala de Valori din orașul tău, unde poți deveni voluntar. Astfel, sub îndrumarea unui coordonator local, promovezi mai departe oportunitățile din cadrul comunității, dezvoltându-ți astfel abilități de comunicare, coordonare, leadership, persuasiune și lucru în echipă. De asemenea, în comunitate îţi oferim şansa să participi la evenimente de relaxare precum seri de film, întâlniri cu oameni model, petreceri tematice sau jocuri de tip board game.

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Școala pune sub semnul întrebarii granițele educației tradiționale și creează oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect al Arhiepiscopiei Sibiu: 21 de întreprinderi sociale vor primi subvenții de până la 100.000 de euro fiecare din fonduri europene nerambursabile

  26 februarie 2020   Dezvoltarea antreprenoriatului social din Regiunea Centru, prin înfiinţarea și dezvoltarea …

Share
Share