PRU Mureş propune „revigorarea clasei politice” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1378 Vizualizări

PRU Mureş propune „revigorarea clasei politice”

111Filiala din Mureş a Partidului România Unită (PRU) va participa cu liste complete la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat.

Dosarele de candidatură au fost depuse joi, 27 octombrie, la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş, de preşedintele PRU Mureş, Răzvan Biro. „Partidul România Unită, filiala Mureş, consideră că se impune ca după aceşti 26 de ani să venim cu o reformă în primul rând la nivelul actualei clase politice. Punem în prim plan apărarea identităţii naţionale româneşti şi redobândirea demnităţii noastre naţionale în actualul context intern şi internaţional. Toate naţiunile simt dorinţa de a-şi reafirma identitatea naţională, fapt ce aduce un plus de solidaritate a cetăţenilor în dezvoltarea societăţii româneşti. Pe de altă parte, cred că pentru revigorarea întregului sistem şi ramurilor cheie de la nivelul societăţii se impune reforma clasei politice. Nu putem avea alte aşteptări după ce timp de 26 de ani aceleaşi partide şi aceiaşi oameni, cu aceleaşi metehne cu care ne-au obişnuit să fie prezenţi la guvernare, fapt pentru care Partidul România Unită a venit cu o listă cu oameni noi, oameni tineri. Primul candidat are vârsta de 37 de ani, apoi avem candidaţi de 28 şi 23 de ani. Avem oameni noi, tineri care îşi doresc să rămână în ţară, alături de părinţii lor, să îşi facă o familie în această ţară şi nu pribegind prin alte ţări străine. În acest sens, Partidul România Unită s-a pregătit don toate punctele de vedere, campania e preconizată a fi una de succes pentru noi, având ca obiectiv să-i convingem pe toţi românii din judeţ să nu mai voteze cu aceleaşi persoane şi aceleaşi partide care au mimat patriotismul timp de 26 de ani”, a declarat Răzvan Biro.

Astfel, la Senat, PRU Mureş îi propune, în ordine, pe Nicolae Ploeșteanu, Emil-Radu Fiscutean, Emil-Sorel Hancu, Maria Hărțăgan, Ioan Pîncă și Ionel Mureșan, iar la Camera Deputaţilor ordinea pe listă e următoarea: Sergiu Aștelean, Vlad-Victor Lăcătuşu, Liviu Natea, Vasile-Ioan Radu, Vlad-Vasile Faur Moldovan, Luminița Ileana Pop, Vlăduț-Alexandru Magenhai, Petru Moșneag, Nicolae Lupei și Ion Moldovan.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE