Share

Home / Social / Acțiuni dedicate sănătății orale, la „Unifest” 2016

Acțiuni dedicate sănătății orale, la „Unifest” 2016

Cel mai mare festival studenţesc din România, „Unifest”, se va desfășura în perioada 7-13 noiembrie, la Târg-Mureș. Orașul se va afla din nou sub semnul evenimentelor caritabile și culturale, prevenției, mișcării și distracției. Anul trecut, evenimentul a fost organizat de Organizația Studențească de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș.
„În acest an, găsim în programul evenimentului activităţi diverse, menite să-i aducă pe studenţi mai aproape de cărți, sport, precum şi acţiuni dedicate sănătăţii orale şi domeniului cinematografic. Teatru, folk şi muzici bune, book exchange, cros sunt doar câteva dintre elementele ce fac din „Unifest” cel mai de succes festival al culturii. Un adevărat manifest cultural-artistic, „Unifest” are în portofoliu un număr impresionant de studenţi, beneficiari ai celui mai cunoscut festival al tinerilor”, au precizat organizatorii festivalului studențesc.
Evenimentul se află sub umbrela Uniunii Studenţilor din România, o organizație care reuneşte peste 100 de asociaţii studenţeşti şi de tineret din 17 centre universitare. Scopul statutar al federaţiei este acela de a reprezenta, promova şi apăra drepturile studenţilor, în raport cu actorii relevanţi la nivel naţional, în special cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Tineretului şi Sportului, Parlamentul, Guvernul, Preşedinţia României, precum şi Municipalităţi şi Universităţi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Exercițiu ISU Mureș la Corunca

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș a efectuat astăzi în jurul orei …

Share
Share