Home / Sport / Un punct obținut cu greu de City’us

Un punct obținut cu greu de City’us

Distribuie

După disputarea partidelor grupei de calificare în Elite Round-ul UEFA Futsal Cup, disputat în Cehia, City’us Târgu-Mureș a remizat în primul meci din cadrul Ligii I, 4-4 la Sfântu Gheorghe cu formația locală Sepsi. Partida a fost restanță din etapa a VI-a și mureșenii s-au aflat aproape de a doua înfrângere a sezonului, după 3-7 la Autobergamo Deva. Mureșenii au deschis scorul deja din primul minut prin Bogdan Covaci, dar la pauză gazdele conduceau cu 3-1. Daniel a egalat în minutul 14, iar spre finalul reprizei, în minutele 17 și 18 au mai punctat prin Bujdoso și Pavel. La reluare, după mai puțin de două minute Sepsi și-a mărit avantajul Kanyo.  Partida a fost destul de modestă din partea mureșenilor, cu multe ratări și precipitare la finalizare, iar înfrângerea părea inevitabilă. În fața unei echipe arțăgoase și muncitoare, care nu a cedat în momentele dificile, City’us a reușit totuși să revină. Revenirea s-a petrecut spre finalul partidei și după egalare, în ultimele minute. Golurile echipei antrenorilor Cosmin Gherman și Lucian Nicușan din partea a doua au fost înscrise de același Bogdan Covaci (min. 24) și o dublă a lui Mario Duque, în minutele 25 și 36. În ultimele minute mureșenii au avut chiar șansa victoriei, ratând alte 3-4 mari ocazii de a înscrie, dar și gazdele au trecut pe lângă un succes neașteptat. După desfășurarea jocului, rezultatul de egalitate este totuși echitabil.

City’us a început partida în următoarea componență: Mihai Tătar- Dumitru Mimi Stoica, Mario Duque, Cristian Cardenas, Bogdan Covaci, iar pe parcurs au mai evoluat Miguel Molina- Csala Zsolt, Dobai András, Vlad Țipău, Alex. Pop, Küsmödi Tamás, Andrei Boroș. Răzvan Togan nu a putut fi folosit,  după ce s-a accidentat în ultimul meci al naționalei de tineret, iar Cristian a jucat chiar dacă nu s-a antrenat în ultimele zile, din cauza unei viroze.

Următorul joc programat al mureșenilor va avea loc la Târgu-Mureș, marți, 8 noiembrie, cu FK Odorheiu Secuiesc, partidă din etapa a X-a.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.