Efectele produselor lactate asupra răcelii Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Efectele produselor lactate asupra răcelii

Câteva studii realizate de oamenii de ştiinţă pentru a determina dacă lactatele chiar pot spori producţia de mucus au arătat că acestea nu au niciun efect în acest sens. Consumul de produse lactate şi lapte nu are nicio influenţă în producerea mucozităţilor, scrie verywell.com, citat de revista CSID.  De ce cred totuşi oamenii că laptele nu face bine la răceală? Deoarece laptele poate duce la îngroşarea stratului de mucus şi lasă temporar o peliculă grasă pe limbă şi în gât, oamenii îi atribuie acestui aliment deazavantaje pe care, în realitate, nu le are. Există însă şi situaţii când persoanele alergice la lactate se pot confrunta cu o cantitate mai mare de mucus, dar asta numai pentru că este o reacţie alergică la o anumită substanţă din lapte. Alte simptome specifice alergiei la lactate sunt urticaria, vărsăturile, durerile de stomac, scaun cu sânge, anafilaxia. Soluţii pentru a scăpa de mucusul din nas şi gât: bea mai multă apă, investeşte într-un umidificator de cameră, foloseşte decongestionante şi expectorante, pulverizează spray cu apă de mare în căile nazale, curăţă-ţi nasul şi sinusurile cu o soluţie salină pe bază de apă de mare şi bicarbonat de sodiu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE