Home / Politic / Inedit. Partid din Mureş, scos din competiţia electorală pentru lipsa candidatelor!

Inedit. Partid din Mureş, scos din competiţia electorală pentru lipsa candidatelor!

Distribuie

111Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş a respins sâmbătă, 29 octombrie, cu majoritate de voturi, listele de candidaţi propuse de Partidul România Mare (PRM) Mureş pentru Senat şi Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Potrivit Deciziei nr. 14 din 29 octombrie 2016, membrii Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş au constatat „că nu este întrunită condiţia de fond prevăzută de articolul 52, alineatul 2, din Legea nr. 208/2015, aceea ca lista de candidaţi să asigure reprezentarea ambelor sexe, în condiţiile de pluritate de candidaţi.”

Concret, la Camera Deputaţilor, PRM Mureş a propus următorii candidaţi: Cristian Ioan Dorobanţu, Valer Moldovan, Mugurel Gabor, Dan Cristian Deva, Săndel Tiut, Alin Bucur şi Ilie Tancău, iar lista pentru Senat este alcătuită din două nume, respectiv Ioan Nicoară şi Alexandru Sărmăşan.

Respingerea candidaturii poate fi contestată în termen de cel mult 48 de ore de la data afişării deciziei de respingere.


De asemenea, verificati

Licitația pentru Magistrala “Apă pe câmpie” are un câștigător! (Luduș – Grebenișu de Câmpie)

Distribuie SC Aqua Serv Cluj SRL este câștigătorul licitației pentru aducțiunea de apă Luduș – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.