Mereu cu un pas în urmă, ASA pierde al 10-lea meci FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Mereu cu un pas în urmă, ASA pierde al 10-lea meci

ASA Târgu-Mureș a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu și în prima etapă a returului Ligii 1 de fotbal, 1-3 (1-2) cu Gaz Metan Mediaș.  Oaspeții au înscris prin Llullaku (min. 7 și 31) și Eric (64), golul mureșenilor fiind reușit de Vlad Morar, în minutul 43. Jocul a început cu o superioritate a medieșenilor, care au deschis relativ repede scorul, la o fază la care mingea a circulat perfect pe traseul Crețu-Eric-Llullaku, ultimul reușind să-l învingă pe Mingote din interiorul careului. Mureșenii și-au creat prima fază periculoasă la poarta lui Pleșca abia în minutul 26, dar șutul lui Belu nu a găsit cadrul porții. Superioritatea medieșenilor s-a concretizat cinci minute mai târziu, cu același albanez Llullaku la finalizare, care a trimis în poartă după un șut al aceluiași Eric, devenit pasă de gol. Munteanu a avut și el o șansă de a înscrie în minutul 40, servit tot de Eric, dar a șutat slab. Mult mai pragmatici, oaspeții au fructificat două din cele trei ocazii clare de gol, toate avându-l la origine pe Eric, cu golgheterul Lllullaku la finalizare. Partida părea să curgă într-un singur sens, dar golul lui Vlad Morar din finalul reprizei a reaprins speranțele mureșenilor. O pasă lungă în careul advers trimisă de Gabi Mureșan a fost preluată perfect de atacantul moldovean, care a trimis imparabil în poartă. Puținii spectatori prezenți în tribună sperau într-o revenire.

Entuziasmul a fost stins de golul trei

Speranțele au fost alimentate la începutul reprizei a doua, când mureșenii au controlat jocul în primele minute de la revenirea de la cabine. Inclusiv cele două schimbări ofensive efectuate înaintea primului fluier al părții a doua arătau ca ale unei echipe dornice să întoarcă rezultatul. Ocaziile întârziau să apară, iar oaspeții stăteau „la cutie”. După o lovitură liberă executată de Zicu în minutul 63 și reținută de Pleșca, totul s-a năruit în minutul următor, la o greșeală comisă de Gabi Matei la marginea careului. Mingea a ajuns la „servantul” de la primele două goluri, Eric, iar brazilianul a trimis nestingherit din mijlocul careului pe lângă Mingote. Din acel moment, partida era decisă, deși mai erau multe minute de joc. Aceasta, din cauza unei lipse de luciditate a echipei lui Dan Alexa, din nou absent de pe banca echipei sale în urma eliminării în meciul cu Steaua. Mureșenii nu au mai contat practic în atac și cei care și-au trecut în cont alte ocazii au fost tot oaspeții.

ASA suferă al zecelea eșec din acest nefast sezon și în etapa viitoare vor avea o sarcină la fel de dificilă. Roș-albaștrii vor întâlni tot pe teren propriu, sâmbătă, tot de la ora 18.00, echipa de pe locul secund, CSU Craiova.

Au evoluat formațiile:

ASA: Mingote – Belu, Dobrosavlevici, Cordoș, G. Matei, Mureșan, Iacobovici, E. Dică (’46 Deaconu), Surdu (’46 Kuku, ’72 Ciolacu), Zicu, Morar

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, Trtovac, Susnjar, Rugasevic, Danci, L. Cristea (’68 Bic), Buzean, Al. Munteanu, Eric (’85 Olaru), Llullaku (’79 Romeo)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE