VIDEO: Cinci tineri, cercetaţi pentru furt calificat Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

VIDEO: Cinci tineri, cercetaţi pentru furt calificat

111
Cinci tineri din judeţul Mureş au fost prinşi în flagrant sâmbătă, 29 octombrie, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în timp ce aveau asupra lor bunuri în valoare de peste 5.500 de lei, provenite în urma mai multor furturi din  diferite societăţi comerciale de pe raza judeţelor Mureş şi Cluj.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cei cinci tineri au vârste cuprinse între 24 şi 30 de ani, sunt domiciliaţi în Târgu-Mureş şi au fost prinşi în flagrant, în localitatea Iernut, având asupra lor bunuri susceptibile a fi provenite dintr-un furt comis pe raza comunei Luna, judeţul Cluj.

„În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că doar în cursul lunii octombrie 2016, persoanele cercetate de poliţişti, ar fi comis 5 furturi, din diferite societăţi comerciale din ţară, fiind creat un prejudiciu de peste 30.000 de lei. La data de 30 octombrie 2016, toate cele cinci persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE