„Creștem împreună”, proiect al „Laboratorului de Educație” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 742 Vizualizări

„Creștem împreună”, proiect al „Laboratorului de Educație”

111Asociaţia „Laboratorul de Educație” dă startul proiectului „Creștem împreună”, care oferă ateliere de dezvoltare personală pentru copiii și părinții din Târgu-Mureș.

Scopul proiectului este de a ajuta copilul să se cunoască și să relaționeze mai bine cu lumea din jur. „Dezvoltăm abilități socio-emoționale prin diferite jocuri și activităţi adaptate vârstei copilului cu care lucrăm. Ne vom concentra pe dezvoltarea comunicării verbale și non-verbale, a ascultării active, a abilităților de interrelaționare și de muncă în echipă, a spontaneității și creativității și pe înțelegerea și gestionarea emoțiilor. Vrem ca prin proiectul „Creştem împreună” să oferim copiilor acel cadru în care să se cunoască, să se descopere, să învețe să relaționeze. Credem că trecând prin această experiență, copilul va fi mai încrezător, se va simți mai valoros, va ști mai bine cum să facă față vieții de zi cu zi”, a precizat Carmen Maria Todoran, vicepreşedinte Marketing şi Vânzări în cadrul Asociaţiei

Startul, în 21 noiembrie

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, iar întâlnirile vor avea trei ore, de două ori săptămânal, timp de trei luni. „Proiectul încep pe data de 21 noiembrie și se desfășoară în incinta Școlii Generale 7 din cartierul 7 Noiembrie din Târgu Mureș. Întâlnirile vor fi pline de poveste, jocuri individuale și în echipă, activități de creație și exerciții de imaginație și se desfășoară într-un cadru vesel, prietenos și relaxant. Povestim, ne imaginăm, creăm, pictăm, dansăm, gustăm, vorbim în fața celorlalți, luăm decizii, colaborăm, ne distrăm, învățăm și creștem împreună! Totul pentru a dezvolta acele abilități comportamentale care îi vor ajuta pe copii să se descurce mai bine în mediul academic, în cadrul familiei, în cercurile sociale și, mai tarziu, în mediul profesional. Dacă doriți ca și copilul dumneavoastră să învețe să comunice non-violent cu lumea din jur, să stabilească relații armonioase, să-și identifice emoțiile și să-și poată controla furia, să fie atent la cel cu care vorbește și să-și aștepte rândul în conversație, să colaboreze mai bine cu colegii, să stabilească mai ușor prietenii, să se integreze cu ușurință într-un grup nou, atunci înscrieți-vă cât mai repede pentru atelierele desfășurate de „Laboratorul de Educație”, a susţinut Carmen Maria Todoran.

Curs de parenting pentru părinţi

Și pentru că părinții au un rol definitoriu în dezvoltarea copilului și reprezentanţii Asociaţiei „Laboratorul de Educație” îşi doresc ca impactul atelierelor să fie maxim, în cadrul proiectului va fi inclus și un curs de parenting susținut de Simona Ciff, psihoterapeut și doctor în științele educației. „În cadrul cursului veți afla ce să faceți acasă pentru ca aceste abilități să se dezvolte și în prezența voastră”, a menţionat Carmen Maria Todoran.

„Viitorul este reprezentat de copii”

Înscrierile se fac până pe data de 14 noiembrie pe reţeaua de socializare Facebook, https://www.facebook.com/laboratoruldeeducatie/ , prin e-mail la adresa office@laboratoruldeeducatie.ro sau prin telefon la numerele 0742-460.714 sau 0727-760.735. „Laboratorul de Educație este o organizație non-guvernamentală a cărei viziune este de a construi lumea de mâine. Considerăm că viitorul este reprezentat de copii şi că prin acces la educația acestora, putem contribui la dezvoltarea unei lumi mai bune. Prin proiectele și activitățile noastre, vrem să contribuim la procesul de dezvoltare și educare a copiilor, să-i ajutăm să crească frumos, să devină adulți mai conștienți de cine sunt ei înșiși, care e potențialul lor și cum pot contribui, la rândul lor, societății și lumii în care trăiesc”, a conchis reprezentanta Asociaţiei „Laboratorul de Educație”.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE