Zece medalii pentru luptători, la Naționale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

Zece medalii pentru luptători, la Naționale

În cadrul Campionatulor Naționale individuale la lupte libere rezervate categoriilor juniorilor III și IV, competiție disputată la sfârșitul săptămânii la Buziaș, luptătorii mureșeni au cucerit 10 medalii, 5 de aur, două de argint și trei de bronz.

La întreceri au fost prezenți luptători din toată țara la start aflându-se peste 450 de competitori la fete și băieți. Sportivii Clubului Sportiv Șolar Târgu-Mureș au avut o comportare foarte bună, cucerind un număr de nu mai puțin de cinci medalii de aur, câștigătorii acestora fiind declarați campioni naționali la categoria lor de greutate, iar clubul tâgumureșean fiind declarată cea mai buna echipă din țară

Pe cea mai inalta treapta a podiumului au urcat Georgiana Lircă, la fetele de la categoria 48 kilograme, Gombos Erik la băieți, categoria 35 de kg, Nyulas Elöd, la categoria 46 de kg, Alexandru Mătea, la categoria 50 kg și Biro Krisztian la categoria 55 kg.

Dintre elevii antrenorilor Fazakas Csaba, Dragoș Vlad și Gyarmati Ferenc au mai urcat pe podium Beke András, clasat pe locul II și vicecampion la categoria 42 de kg, Béres Adrienn, locul III la 44 de kg și Gombos Rolánd la cetegoria 26 de kg., ambii medaliați cu bronz.

 

lupte-reghinReghinul completează salba cu încă două medalii

 

Celor opt medalii obținute de clubul târgumureșean s-a adăugat cea de argint cucerită de elevul antrenorului Peres Miklos de la Clubul Sportiv Școlar Reghin Simon Loránd, devenit vicecampion național la categoria 85 kg. și încă una de bronz, prin Geczi Lajos Norbert, la categorias 50 kg. Aproape de podium s-a aflat încă un reghinean, Ionuț Radu, care a încheiat pe locul 5 după ce a pierdut finala pentru bronz în fața unui sportiv din Craiova, însă acesta mai are un an la această categorie de vârstă.

Toate aceste rezultate au fost obținute la Juniori III, la care Județul Mureș a obținut cele mai multe medalii. Secțiile de lupte din Mureș, sub numele de Asociația Județeană de Lupte Mureș vor participa astfel și la finalele pe echipe, nu doar la cele individuale.

O medalie a mai fost obținută și la categoria 60 kg. a juniorilor mici, un bronz prin Bereczki Norbert, pregătit de antrenorii Simon László și Márton József.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE