Oferte de muncă pentru medici și asistenți medicali Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

Oferte de muncă pentru medici și asistenți medicali

Hotelul Grand din Târgu-Mureş va găzdui sâmbătă, 5 noiembrie, în intervalul orar 10.00-16.00, o nouă ediție a târgului de cariere pentru personalul medical „Cariere în Alb”. La eveniment, sunt așteptați să participe medicii de familie, medicii de specialitate, rezidenții, stomatologii, asistenții medicali, fizioterapeuții și moașele.

La târg, cadrele medicale se vor întâlni cu agenții de recrutare, reprezentanți ai spitalelor și clinicilor medicale din Europa și nu numai, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.
Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialiși, medici rezidenți, dentiști, asistenți medicali, fizioterapeuți, moașe, absolvenți de medicină și alte categorii. Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca. „În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât și în întrega Europă. Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional”, a declarat Corina Pop, manager de vânzări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE