Home / Slider / Trofee cu suflet, In Memoriam Szasz Robert Szabolcs

Trofee cu suflet, In Memoriam Szasz Robert Szabolcs

Distribuie

111Prieteni și apropiați ai celui care a fost Szasz Robert Szabolcs – tânărul asistent medical al SMURD, unul dintre cei mai dedicați salvatori din comunitatea mureșeană, decedat în mod tragic în luna martie, au rememorat amintiri în cadrul primului concurs de pescuit organizat în memoria sa, la finalul săptămânii trecute la Delta din Glodeni.

“Szabi a fost un mare iubitor al naturii”

“A fost un concurs reuşit, am aşteptat să vină cât mai mulţi prieteni care au fost alături de Szabi de-alungul anilor însă, au venit mai mulţi necunoscuţi pe care i-a ajutat întâmplător şi ei n-au uitat acest lucru, a fost un sentiment plăcut. Nu voi lasă pe nimeni să-mi uite singurul prieten adevărat pe care l-am avut, şi pentru asta m-am decis că în fiecare an să organizez “Trofeul Szasz Robert Szabolcs”, şi prin acest eveniment să-i adun toţi prietenii dragi, apropiaţii şi familia, să-şi amintească de sufletul lui rar întâlnit la oamenii din ziua de astăzi”, a explicat organizatorul principal al concursului, Victor Mocanu.

112

Participanții s-au întrecut în două manșe, între orele 9.00 – 16.00. S-au prins foarte mulţi peşti, aproximativ 25 de răpitori (ştiucă, respectiv şalău) toată lumea a fost foarte mulţumită. Taxele de participare s-au transformat în donație pentru familia Szasz. “Szabi a fost un mare iubitor al naturii, când avea câteva ore sau zile libere fugea pe lac, sau rău, unde îi plăcea să îşi petreacă timpul liber, era o pasiune frumoasă pe care o îndrăgeam amândoi. Îl iubea foarte multă lume însă am rămas puţin dezamăgit pentru că aşteptăm să vină mai multă lume de la SMURD, poate la ediția viitoare”, a mai povestit Victor Mocanu. Mulțumiri speciale sunt adresate și proprietarului „Deltei din Glodeni”, Marcel Danciu, pentru sprijinirea competiției, dar și proprietarului magazinului de pescuit Vit Team, Vitalis Albert, pentru premiile oferite. „Le mulţumesc şi părinţiilor lui Szasz Albert şi Szasz Rozalia pentru că ne-au dat acordul de a organiza în memoria bunui nostru prieten, coleg şi poate câteodată că şi un frate Szasz Robert Szabolcs”, a încheiat Victor Mocanu.

113

Premiile competiției:

Locul 1 – Florin Boca;

Locul 2 – Kokos Levente;

Locul 3 – Dan Pop;

Cea mai mare captură – David Pop;

Cea mai mică captură – Răzvan Novac.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.