Proiect pentru reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Proiect pentru reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii

111Consilierii judeţeni au aprobat recent, într-o şedinţă ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei „Reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii”, a cărei valoare se cifrează la 11.358.069 lei, cu TVA inclus.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, în urma evaluării de către Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru a cererii de finanţare pentru „Reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii” depusă în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, POR/2016/5/5.1/1 – Axa prioritară 5 – „Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural”, Prioritatea de investiţii 5.1. „Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural”, aceasta a fost declarată respinsă. „Unul din motivele care au condus la respingerea cererii de finanţare l-a reprezentat neînsoţirea Hotărârii privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei de Descrierea investiţiei din DALI, întocmită conform Hotărârii Guvernului nr. 28/2008 privind aprobarea conţinutului-cadru al documentaţiei tehnico-economice aferente investiţiilor publice, precum şi a structurii şi metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiţii şi lucrări de intervenţii. Având în vedere faptul că în data de 13 octombrie 2016 a fost modificat Ghidul specific aferent Priorităţii de investiţii sus amintite, este posibilă redepunerea cererii de finanţare, cu condiţia respectării termenului limită de depunere, acestea fiind considerate din punct de vedere procedural proiecte nou-depuse”, a precizat Péter Ferenc.

De asemenea, Péter Ferenc a subliniat că se impune completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Mureş nr. 91 din 28 iulie 2016 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei „Reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii” cu descrierea investiţiei. „Facem precizarea că valoarea investiţiei nu se modifică”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE