Home / Sanatate / Seminar despre soarta pacienților cu accident vascular cerebral, la Fundația „Rheum-Care”

Seminar despre soarta pacienților cu accident vascular cerebral, la Fundația „Rheum-Care”

Fundația „Rheum-Care” din Târgu-Mureș găzduiește mâine, 4 noiembrie, la ora 15.00, un seminar intitulat „Soarta pacienților cu accident vascular cerebral. Noutăți în recuperarea și tratamentul post AVC pentru pacienții din județul Mureș”. Potrivit organizatorilor acestui seminar, participanții vor afla noutăți despre metodele de recuperare în urma unui AVC, un obstacol care poate fi depășit.
Președintele Fundației „Rheum-Care”, Marinela Gomboș, va prezenta serviciile de recuperare post-AVC ale Fundației; dr. Alina Verzea, medic primar neurolog, va vorbi despre tratamentul post-spitalicesc al AVC după tratamentul neurologic; dr. Mirela Zbanca, medic specialist de recuperare – medicină fizică și balneologie, va susține prezentarea „Introducere în recuperarea pacienților post-AVC”, dr. Sarchiz Rodica, medic primar recuperare și specialist reumatologie, va vorbi despre intervențiile la pacienții cu AVC și importanța recuperării post-spitalicești; dr. Sarchiz Rodica, medic primar recuperare și specialist reumatologie, va oferi informații referitoare la obținerea certificatului de încadrare în grad de handicap a pacienților cu AVC. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0265-250.793.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă un deces cauzat de COVID-19 în Mureș!

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni, 25 mai, al 1.196-lea deces din România și …